megye I

2017.10.19. 20:02

Ugodon játsszák a 11. forduló alsóházi derbijét

Sümegen azonos pontszámmal rendelkező csapatok vívnak rangadót, a forduló alsóházi derbijét pedig Ugodon játsszák az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.

Horváth Gábor

A kisebb hullámvölgyben lévő Várpalotai BSK (csíkos mezben) vasárnap Gyulafirátótra látogat Fotó: Pesthy Márton

Devecser (8.)-Ajka Kristály (4.): A legutóbbi két fordulóban nem tudott nyerni a Devecser, a Kristály viszont négy meccse nem talált legyőzőre. Ez alapján vendégsikert mondanánk, de a Devecser hazai pályán nemcsak az ikszre, hanem a három pont begyűjtésére is képes. Háromesélyes találkozó.

Tihanyi FC (2.)-Csetény SE (8.): A csetényiek meg tudják nehezíteni a tihanyiak dolgát, de meglepetés lenne, ha nem a házigazda ünnepelne a párharcot követően. A Tihany előző hazai mérkőzését elrontotta, ezért most biztosan jobban odafigyel majd.

Balatonalmádi SE (10.)- Balatonfüredi FC (1.): Az éllovas idegenben is jóval esélyesebb vetélytársánál. A két héttel ezelőtti botlást követően újra lendületbe jött a Füred, amely legutóbb 12 gólos sikert aratott. Az Almádi elsősorban abban bízhat, hogy sikerül szorossá tennie a találkozót.

Ugod SE (15.)-Peremarton SC Berhida (16.): A forduló alsóházi derbijén az utolsó előtti fogadja a sereghajtót. A hazai pálya az Ugodnak kedvez, amely azonban négy vereség után áll, míg a peremartoniak az elmúlt három körben kétszer is pontot tudtak szerezni. Biztosan éles lesz a meccs.

FC Zirc-Dudar (11.)- Magyarpolány (14.): A Zirc-Dudar – hibái mellett – ebben az idényben már többször alkotott nagyot, például leg-utóbbi hazai meccsén két vállra fektette az addig hibátlanul menetelő Füredet. A magyarpolányiaknál viszont idén sehogy sem akar összeállni a kép, a csapat sok gólt kap, és rendre adós a stabil, jó teljesítménnyel.

A kisebb hullámvölgyben lévő Várpalotai BSK (csíkos mezben) vasárnap Gyulafirátótra látogat Fotó: Pesthy Márton

Gyulafirátót SE (12.)- Várpalotai BSK (5.): Hosszú ideje nyeretlen a Rátót, de most az élmezőnyhöz tartozó VBSK is hullámvölgybe került. A palotaiak előző két meccsükön kikaptak, és a házigazda ezt megpróbálhatja kihasználni.

Péti MTE (13.)-Úrkút SK (3.): A Péti MTE egyre stabilabb és ezzel párhuzamosan egyre veszélyesebb csapat benyomását kelti. Az úrkúti-ak persze komolyabb erőt képviselnek, kérdés, mennyire fogta meg őket, hogy a múlt héten nem sikerült folytatniuk nyertes sorozatukat, gól és siker nélkül maradtak hazai pályán az Almádi ellen.

Sümeg VSE (7.)-Fűzfői AK (6.): A Sümeg jó passzban van, négy meccse nem talált legyőzőre. A FAK is egységes, legutóbb nyert, előtte döntetlent játszott. Mindkét együttes 17 ponttal áll, elképzelhető, hogy az egyenlőség a forduló után is megmarad.

Devecserben és Tihanyban szombaton lesz meccs, a többi pályán vasárnap szállnak küzdelembe a csapatok. A kezdési időpont 14.30. Az interneten (a megyei igazgatóság youtube-csatornáján) ezúttal a Rátót-VBSK találkozót lehet élőben követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában