foci

2018.08.17. 21:14

Újabb magabiztos veszprémi siker

Továbbra is száz százalékos teljesítménnyel áll a tabella élén a VLS Veszprém az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztályú bajnokságban.

Bényi Kálmán

VLS Veszprém–Ajka K. 5–1 (4–1)

Veszprém, 200 néző. Jv.: Horváth P. VLS Veszprém: Kis – Gulyás, Bencze, Szabó B., Molnár M. (Csordás), Gunther (Felber), Gálfi (Király), Rédling, Vass (Kelemen), Dobsa, Domján. Edző: Pető Tamás.

Ajka Kristály SE: Dróth (Szalai) – Szélessy, Móger (Csicsics), Orbán, Szedlacsek (Hauser), Vizkelety, Kungl, Szabó Z. (Tisonyai), Jeney, Szarka (Ménes), Horváth T. Edző: Sipos Tamás.

Gólszerzők: Bencze, Dobsa, Szabó B., Gunther, Molnár M., ill. Szarka.

Már a 8. percben vezetéshez jutott a házigazda: Gunther az ötös sarkáról a rövidet vette célba, a kapus csak beleütni tudott a labdába. Két perc múlva egyenlített az Ajka: a vendég csapat egy kontrából indult meg, Kis kapus a távoli próbálkozást még kiütötte, de Szarka lecsapott a kipattanóra, és egyenlített, 1-1.

A 17. percben jobb oldali szöktetés után Molnár először kapusba vágta a labdát, a kipattanót viszont már értékesítette, 2-1.

 

A 25. percben Szabó Bence szögletét az ajkai védők kifejelték, a labda visszakerült hozzá, a 16-os sarkáról a hosszúba tekerte a labdát, 3-1.

A 34. percben Bencze állította be a félidei eredményt, 4-1.

A szünet után Dobsa talált be, s ezzel kialakult az 5-1-es végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában