futsal nb I

2017.11.20. 20:49

Utolsó pillanatban kapott góllal szenvedett vereséget az 1. FCV

A Veszprém ellen szerezte meg idei első pontjait a sereghajtó kedden a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Bőny-1. FCV 1:0 (0:0)

Győr. V.: Farkas, Kovács, Kubicsek. Bőny: Matkovics – Rajzinger, Szentjobbi, Bogyó, Peczár. Csere: Szabó, Németh, Lódi, Horváth, Hajmási, Nyíregyházki, Bieder. Edző: Lódi Tamás.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini. Csere: Schmidmajer, Kellner, Fehér, Tar, Ruzicske, Bognár. Edző: Madarász János.

A nullapontos sereghajtó otthonában lépett pályára kedden a Veszprém a futsal NB I hetedik fordulójában. A bakonyiak az ötödik helyről várták az összecsapást és rájuk fért a javítás, hiszen két vesztes meccs után (a Rába ETO és a Berettyóújfalu ellen maradtak alul) álltak.

Szervezett ellenféllel találta magát szemben az 1. FCV, amely képtelen volt feltörni a hazaiak védekezését. Úgy tűnt, gól nélküli döntetlent hoz a találkozó, ám az utolsó perc tartogatott izgalmakat. Nyomott a Veszprém, amely elveszítette a labdát, s a gólhelyzetben kiugró ellenfelet Püspök visszarántotta. A vendégjátékos egyből piros lapot kapott, a Bőny pedig remek lehetőséghez jutott, emberelőnyben támadhatott. Amit aztán sikerült is kihasználnia, a Bőny lehozta kapusát és az öt a hármas játékból Bogyó a kapuba talált, 40. perc: 1:0. Nem maradt idő az egyenlítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában