Megyei Labdarúgó Igazgatóságok tornája

2018.01.17. 10:50

Veszprém veretlenül nyerte a tornát

Veretlenül nyerte meg Veszprém megye alakulata a Megyei Labdarúgó Igazgatóságok tornáját a közelmúltban.

B. Virág Rita

Harmadik alkalommal rendezték meg a Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Labdarúgó Igazgatóságok tornáját, ahol természetesen Veszprém is képviseltette magát.

A két napos rendezvényen a résztvevők nemcsak megsimerkedhettek a régióban dolgozókkal, hanem átbeszélhették az előző év tapasztalatait, és persze egy jót fociztak is.

A csoport meccseken először a korábbi NB I-es futsalos, Finta Péter vezette Veszprém megyei csapat 1:1-es döntetlent ért el a Nógrád alakulatával, ezt követően Jász-Nagykun-Szolnok megye képviselőit 5:0-ra ütötte ki, majd Csongrád megye ellen 2:1-re nyert. Ezzel Veszprém megye hét pontot gyűjtve jutott be a négyes döntőbe.

Az elődöntőben Kovácsfi és Finta találataival 2:0-ra nyertek a megyénkbeliek a tolnaiak ellen, így a döntőben a tornagyőzelemért szállhattak harcba.

A fináléban Veszprém és Pest megye legjobbjai néztek farkasszemet egymással. A mérkőzésen végül Finta és Schmidmayer góljaival Veszprém megye hódította el a győztesnek járó vándorserleget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában