Foci

2017.10.13. 15:17

Tovább zárkózhat a Veszprém

Közvetlen riválisához látogat a VLS Veszprém a labdarúgó NB III 10. fordulójában. A III. Kerületi TVE alakulatának mindössze két pont az előnye a bakonyiakkal a szemben a tabellán.

Bényi Kálmán

Fotó: Penovác Károly

Az elmúlt héten a veszprémiek megszerezték első hazai győzelmüket. A Csorna ellen fölényes, 5:1-es sikert könyvelhettek el Orbán Tamás tanítványai.

- Egy széteső félben lévő csapattal mérkőztünk meg, amely ellen gyorsan vezetést szereztünk. A folytatásban és találkozó egészén mi domináltunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amiből további négyet gólra is váltottunk. Remélem ez a siker önbizalmat ad a játékosoknak, erőt tudnak meríteni belőle és az itt mutatott támadójátékra már lehet építkezni – összegzett a veszprémiek szakvezetője.

Fotó: Penovác Károly

Szombaton a Veszprém a III. Kerületi TVE otthonába látogat.

- A fővárosiak hasonló cipőben járnak, mint mi jártunk. Főleg a helyzetkihasználással akadt problémájuk az elmúlt időszakban. Bízom benne, hogy nem ellenünk találják meg a góllövő cipőjüket – fogalmazott Orbán Tamás. A III. kerületi alakulatról elmondta még, régóta együtt játszó brigád, rendkívül masszív középpályával. A csapat felemás eredményeket tud felmutatni, az élcsapatok közül a Videoton II-t megverte, az Érddel és az Ajkával pedig ikszelt, de a Gyirmót ellen például csak egy döntetlenre volt képes, míg a Pénzügyőrtől kikapott.

- Amennyiben mezőnyben föléjük tudunk kerekedni, úgy nem érhet minket váratlan meglepetés. Sérültünk, eltiltottunk nincs, egyedül Bognár Bence hiányzik, aki a kispályás világbajnokságon a nyolcaddöntőbe jutott magyar csapattal Tunéziában szerepel – tudtuk meg a veszprémi edzőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában