labdarúgó nb III

2018.05.20. 19:43

VLS Veszprém: elkerülhető még a kiesés?

Vereséget szenvedett az Érd otthonában a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban, s így továbbra sem tudott feljebb lépni a kieső zónából. Már csak két forduló maradt a bennmaradás kiharcolásához.

B. Virág Rita

Érdi VSE–VLS Veszprém 2:0 (2:0)

Érd, 150 néző. V.: Mencsik. Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. (Kalmár 77.) – Koós (Hegedűs 61.), Pallagi, Melczer, Kelemen P. (Tárkányi 86.), Pál, Pintér. Edző: Limperger Zsolt.

VLS Veszprém: Kis – Dobsa, Erőss (Gulyás 46.), Gunther – Lupták (Irmes 57.), Köböl, Szabó T. Vass – Bognár (Szabó B. 63.), Balázs, Prágai. Edző: Vágó Attila.

Gólszerzők: Melczer (37. perc – 11-esből), Kelemen (44.).

Jól kezdett a Veszprém, több ígéretes támadást is vezetett, azonban az akciókat nem sikerült gólra váltani. Az első húsz percben kifejezetten mezőnyfölényben focizott a VLS, sajnos mégsem sikerült bevenni az érdi kaput. A hazaiak pedig fokozatosan átvették az irányítást, előbb Melczer fejelt fölé, majd húszméteres lövése centikkel kerülte el a kaput.

A 36. percben Kelemen cselezte be magát a veszprémi tizenhatoson belülre, ott Gunther buktatta, a jogosan megítélt tizenegyest pedig Melczer váltotta gólra, 1:0.

Aztán a 44. percben Kárász jobb oldali beadását Koós vágta hat méterről fölé, majd a kipattanó labda Kelemenhez került, aki nagy helyzetben nem hibázott, 2:0.

A térfélcserét követően aktívabb maradt a vendég együttes, ám az érdi térfélre érve a fölénye meddővé vált. A hazaiak viszont gyors és veszélyes kontrákat vezettek, Németh G., majd Pál megmozdulásainál csak Kis bravúrjai mentették meg a VLS-t az újabb találattól.

Összességében az Érd sima győzelmet könyvelhetett el a kiesés szélére sodródott a VLS Veszprémmel szemben.

Vágó Attila: – Jobban kezdtünk, de érezhető volt, ha nem mi szerezzük az első találatot, akkor az mentálisan visszavetheti a társaságot. Sajnos buta hibák után kaptuk a gólokat. Mentünk előre becsülettel, de ez nem elég a győzelemhez. Ma megérdemelten nyert az Érd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában