Hétvége

2006.08.12. 02:29

Miről álmodnak a szépek?

Tizedik alkalommal rendezte meg idén lapunk a Strand szépe játékot. Olvasóink szavazatai alapján a legszebb a bakonyszentlászlói Borbély Bernadett lett, a második a halimbai Róka Andrea, a harmadik helyezett, egyben a Napló különdíjasa pedig az ösküi Balai Henriett.

nincs nev

A húszéves, bakonyszentlászlói Borbély Bernadettet nagy örömmel tölti el, hogy a szentlászlóiak büszkék rá. Anyuék alig győzték kapkodni a gratuláló telefono- kat - újságolta a szimpatikus, kedves fiatal lány, akit édesanyja nevezett be, az ő tudta nélkül. Betti egyébként testnevelő tanár szeretett volna lenni, egy sérülés azonban keresztülhúzta számításait, így kozmetikusnak tanul, ami szintén gyermekkori álmainak egyike volt. - Túl sok csalódás ért már a szépségiparral kapcsolatban, ezért nem szeretném az életemet erre ala-pozni, és pontosan tudom azt is, hogy a modellvilág veszélyes. A kozmetika gyermekkori álmom, ezt szeretném elsősorban megvalósítani, a többit meg majd meglátjuk - mondta.

A sérülés ellenére a sport azóta is központi szerepet foglal el Bet- ti életében: egy ugróköteles csoport tagja, gyakran lépnek fel különböző rendezvényeken. Betti szerint az életében a mozgás biztosan mindig fontos lesz, bár ennél most izgalmasabb kérdés foglalkoztatja: kit vigyen el magával az ajándék hosszú hétvégére? Barátja néhány hétig még külföldön van, ezért barátnője vagy testvére lesz az a szerencsés, akivel együtt tölthet Balatonalmádiban egy hosszú, programokkal, kikapcsolódással, bulival teli hétvégét. A 19 éves halimbai hölgy, Róka Andrea már ismerős lehetett az olvasóknak, ugyanis tavaly is bekerült a legszebb tíz közé a Strand szépe versenyben. Olvasóink szavazatai alapján ő az első udvarhölgy. Andi grafikusnak tanul a zirci III. Béla Gimnáziumban, és egyszerűen kíváncsi volt arra, mit tud elérni. Ez egy játék, nem veszíthetek semmit - mondta. A fiatal, művészetkedvelő lány különös hobbinak hódol: szenvedélyei az autók, bátyjával gyakran megfordul nézőként illegális gyorsulási versenyeken is. Imád autókat rajzolni, a legnagyobb álma pedig a rajzolással és az autók világával is összefügg: Autókat megálmodó formatervező szeretnék lenni - mondta. Ki tudja, talán még hallunk róla.

Balai Heni elérte azt, amit szeretett volna ezzel a ver- sennyel: megismerkedett új emberekkel, kipróbálta önmagát, kicsit erősítette az amúgy gyenge lábakon álló önbizalmát, nem utolsósorban pedig nagyon büszke arra, hogy a Napló munkatársai őt választották az újság különdíjasának.

- Ha lehet, ez talán fontosabb számomra, mint a harmadik hely, ugyanis itt olyanok találtak engem szépnek, akik nem ismernek. Azóta egyébként a párom is csak kis különdíjas-nak hív - meséli nevetve, boldogan Heni. A kedves, 21 éves ösküi lány szerint a mosoly, a természetesség és az életvidámság tesz valakit széppé, és bár érdekli a modellkedés, helyén van az önértékelése - mondja, ezért nem a szépségszakmára alapozza a jövőjét.

- Boldog vagyok, sokan gratulálnak nekem és a szüleimnek is az utcán. Én elértem azt, amit szerettem volna: szereztem új barátokat és egy kis önbizalmat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!