Hétvége

2011.06.20. 08:53

Vidám napok

Veszprém - Épp csak elkezdődött a szünidő, máris három vidám, szórakoztató nap, a Kabóciádé forgataga várt a gyerekekre Habakuk király és Boróka királyné társaságában.

Matolcsi Renáta

Gyerekzsivajtól volt hangos az Óváros tér és környéke, a péntektől vasárnapig zajló 18. fesztiválra idén is sok család látogatott ki, de jöttek messzebbről is, mert előre betervezték naptárjukba a Kabóca Bábszínház programját. Míg az ovisok és a kisiskolások a bábszínházi előadásokat figyelték lelkesen, sok nevetéssel, addig a kisebbek a különböző játékokat fedezték fel maguknak. Székely Andrea igazgató elmondta, sok új játékot hoztak el a Kabóciádéra, és saját előadásaik mellett meghívott színházak produkcióit is láthatta a közönség. Hozzátette, a gyerekek kedvelik a hagyományos, paraván mögötti játékot, de azt is, amikor a bábszínész előjön, és díszletek közt, bábbal a kezében játssza el a darabot. Következő évadjuk programja elkészült már.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!