Hidegkút

2017.06.20. 14:20

Dinamikusan fejlődő község

HIDEGKÚT Veszprémtől 18-20 kilométerre található a község, csendes környezetben. A település évek óta dinamikusan fejlődik, sok a kisgyermekes család mind a helyben maradók, mind pedig az ideköltözők köreiben.

A közel 70 falubeli gyermek oktatását a szomszédos faluval közös fenntartású bölcsőde és óvoda, valamint az általános iskola látja el.

A község lakosainak száma 457 fő. Kicsi, de jó hangulatú közösség a miénk, ezt bizonyítják az évről évre megrendezésre kerülő közösségépítő események, mint falunap, idősek farsangja, gyermekfarsang, batyus banyabál, bormustra és -verseny, nyárzáró.

Jól érezzük magunkat itt, ebben a szép környezetben található településen, évek óta nem volt probléma a közbiztonsággal. A falu ügyes-bajos dolgait sok fórumon meg lehet vitatni, kezdve a nyílt képviselő-testületi üléstől a kulturális egyesületi megbeszéléseken keresztül a polgárőrség gyűléseiig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!