Hírek

2006.06.26. 22:00

Létezik köztesmegoldás is

<b>Fogyás és bõrfiatalítás mezoterápiával </b>

Mórocz Zsolt

Az eljárást egy francia professzor fejlesztette ki, lényege a bõr felsõ rétege alá egyenletesen elosztva befecskendezik a homeopátiás készítményekbõl, vitaminokból, ásványokból vagy éppen a szövetek vízpótlását végzõ hialuronsavból álló ható- anyagot, amely sejtszinten, koncentráltan fejti ki hatását. Így a csupán a bõr felszínére ható kozmetikai krémeknél sokkal hatékonyabb, a plasztikai sebészek szikéjénél viszont mégiscsak könyörüle- tesebb beavatkozást biztosít a mezoterápia.
- Egy speciális pisztollyal lõjük be a hatóanyagot a bõr alá, nem okoz nagyobb kel- lemetlenséget, mint mondjuk egy akupunktúrás kezelés. Vizet juttatva a bõrszövetekbe valóban fiatalítja a bõrt, jól alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs, de még a kézfej ránctalanítására is.
Az esztétikailag zavaró zsírpárnák eltüntetésére is alkalmas - fogalmaz Kárpáti Mária kozmetikus, aki hozzá- teszi nem csodaszerrõl van szó, a hosszú távú siker érdekében az életmódváltás, a rendszeres testmozgás elkerülhetetlen.
A zsírlefaragó kezelés is viszonylag egyszerû a bõr alatti középrétegbe injekcióz- zák a kívánt hatás elérését biztosító, több hatóanyagot tartalmazó koktélt. Az alkati, helyi zsírpárnák mérséklését - a zsírleszívással ellentétben - a mezoterápia a zsírsej- tek méretének csökkentésével éri el.
A különbözõ mélységben a zsírszövetekbe juttatott hatóanyagok miatt beindul a szervezetben egy természetes folyamat, felszívódik a zsírréteg - magyarázza a balaton- füredi kozmetikus, aki hozzátette, tapasztalatai szerint elsõsorban a combon, a hason, a fenéken és a felkaron alkalmazható nagy hatékonysággal a módszer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!