Hírek

2006.09.13. 02:28

Az Édes hármas volt a nyerő

Csopak (hgy) - Csaknem ötven rendőr indult a másodszor megrendezett megyei szolgálatipisztoly- lőbajnokságon, amelynek a csopaki Tovább- képző és Módszertani Központ adott otthont.

nincs nev

A gyorsasági, pontossági és szituációs feladatok az éves kötelező lőgyakorlatoknál keményebb megmérettetést jelentenek. Dániel-Tóth Zoltán, a főkapitányság szóvivője közölte: a hölgyek között Go- dáné Gál Mária törzszászlós (megyei forgalom-ellenőrző alosztály) megvédte tavalyi elsőségét, míg a férfi standard kategóriában Heszpuk József zirci zászlós vehette át a legjobbnak járó díjat. A férfi speciális kategóriát a főkapitányság törzszászlósa, Piller Csaba nyerte.

Csapatversenyben a tapolcai kapitányság, a megyei főkapitányság, valamint a továbbképző központ munkatársaiból álló Édes hármas (Antal Anett főtörzsőrmester, Parrag Norbert főhadnagy és Gangler Csaba őrnagy) bizonyult a legjobbnak. A vándorkupát egy évig ők őrizhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!