Hírek

2007.02.23. 03:28

Mérlegre mertek állni

Várpalota (hg) - Megyénkben is megkezdődött a Pannon Lapok Társasága által szervezett fogyókúraverseny, a résztvevők a héten első ízben mérlegelnek. Azokban a városokban, ahol nincs ügyfélszolgálat, egy mobil csapat mér. Mi Várpalotán látogattuk meg a kilókból leadni vágyókat.

Horváth Gábor

- Szeretnénk fogyni, komoly diétát követünk és rendszeresen mozgunk is, de mégis kell az ösztönzőerő - magyarázta el érdeklődésünkre a jelentkezés okát Magyar Tímea, aki barátnőjével külön és csapatban is nevezett a versenyre. A várpalotai hölgy mosolyogva hozzá tette, most nagyon bíznak abban, hogy májusig sikerül jó eredményeket elérniük. Ahogyan a többiek is, de nem csak ez volt a közös az indulókban, az ajtón belépve - szinte kivétel nélkül - már senkit sem a nyeremény és a részvétellel igénybe vehető kedvezmények érdekeltek. Elhatározással, a fogyni vágyás céljával érkeztek, a verseny csak második a sorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!