Hírek

2007.12.13. 03:28

Mi történt Győrben?

Veszprém (vr) - Szeles József nem játszik többet a Pannon Várszínház produkcióiban. Távozásának okát belső fegyelmi ügyként kezeli Vándorfi László igazgató, aki annyit mondott lapunknak, hogy a színész miatt elmaradt egy győri előadásuk, ezért vált meg tőle.

Varga Róbert

Szeles József szerepeit átveszi más színész. A kaktusz virágában Koscsisák András látható, a Moirákban pedig egy győri színész, Szikra József szerepel majd.

Megkerestük Szeles Józsefet, aki lapunknak érdeklődésére azt válaszolta: igaz a hír, valóban nem dolgozik tovább a Pannon Várszínházban, amelynek nem volt tagja, csak vendégművésze, és ő is tartja magát ahhoz, hogy belső ügyként kezeli a történteket. Vándorfi László ezzel kapcsolatos levelét megkapta, az elmaradt előadás valódi okát viszont másképp látja.

Arra a kérdésre, hogy hol játszik tovább, azt felelte: biztos, hogy nem távolodik el a pályától, a közönség láthatja majd őt színpadon a városban is, hiszen mindig is veszpré- mi színész marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!