Hírek

2008.04.30. 02:27

<u>Éljen május elseje!</u>

<b>Inota</b> - Éljen május elseje, énekszó és tánc köszöntse - ugye ismerős? A rendszerváltás előtt belénk vésődött dallam lehet, hogy újra felharsan azon az inotai retrómajálison, melyen nem kötelező, de a jó programok miatt ajánlott a részvétel.

Mátyus Tamás

Megelevenedik a múlt, lesz virsli és sör az inotai Béke Művelődési Otthonnál, ahol a néptribünön maga a tanácselnök, vagyis Németh Árpád polgármester köszönti a felvonuláson részt vevőket. 

A menet élén minden bizonnyal a népgazdaság gyarapításában élen járó, brigádversenyt nyert kollektívák haladnak, de az úttörővasút és retró buszjárat mindenkinek a rendelkezésre áll.

A program színesnek ígérkezik. A Széllelbéleltek munkásmozgalmi nótákat énekelnek, a Vörös Csillag mozi pedig bemutatja az Állami áruház és a Rémusz bácsi meséi című filmeket. 

A brigádok sörivásban és kötélhúzásban versenyeznek. Még úttörőket is avatnak. Az elsején délután egykor kezdődő retrómajális utcabállal zárul, melyen a szocializmus éveinek legnagyobb slágerei várhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!