Hírek

2008.11.06. 03:29

Új üzletek épülnek

<b>Veszprém</b> - Még ebben a hónapban új szolgáltatásokkal bővül a megyei kórház kínálata. Az intézmény aulájában optikai szalon, gyógyászati segédeszközök boltja, illetve büfé nyílik.

Martinovics Tibor

A két üzlet és a nyitott büfé kialakítása nem kerül egyetlen fillérjébe sem a kórháznak, a helyiségeket egy beruházó alakítja ki. A kórház hosszú távú használatbavételi szerződést kötött a bérlőkkel, amiből éves szinten egymillió forint körüli bevétele származik az intézménynek.

- Az elsődleges szempont számunkra az volt, hogy más, komoly kórházakhoz hasonlóan minél jobb kiszolgálást tudjunk nyújtani a betegeinknek és a látogatóknak. 

Eddig a kórházban felírt ortopédiai vagy éppen optikai termékek beszerzése nem volt egyszerű, ezeket most ezzel a beru-házással ide hoztuk közvetlenül az intézménybe, ami nagy könnyebbséget jelent majd a betegeknek. 

A büfé pedig a járóbeteg-felvétel mellett nyílik éppen azért, hogy az olykor hosszúra nyúlt várakozási időt enyhítsük kicsit - fogalmazott a kórház főigazgatója. 

Dr. Rácz Jenő
hozzátette, hat pályázó közül választották ki végül a beruházót, ügyeltek arra is, hogy az ellenőrizhetőség miatt az üzletek üzemeltetése ne kerülhessen alvállalkozókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!