Hírek

2009.06.19. 02:28

Segítség a balatoni üdüléshez

Veszprém - Sok családnak nincs lehetősége balatoni nyaralásra. A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) kezdeményezését támogatja lapunk is: olyan szállásadókat keresünk, akik szeretnének segíteni abban, hogy minél többen üdülhessenek a Balatonnál.

Nagy Terka

- Az a célunk, hogy mindenkivel; a világgal, Európával, de legfőképp a magyarokkal megismertessük a Balatont - mondta a Naplónak Suchman Tamás, a BFT elnöke. 

- Sok családnak azonban erre sajnos nincs módja. Ugyanakkor az elmúlt években nagyon sokan jutottak sok millió forintos állami támogatáshoz szálláshelyfejlesztésre. 

A szolidaritásra hivatkozva főleg őket kérem, hogy segítsenek. A BFT megszervezi a nyaraltatást. 

Gyűjtik a felajánlásokat a bftkhtbalatonregion.hu e-mailen, valamint postai úton a Balaton Fejlesztési Tanács, 8600 Siófok, Batthyány u. 1. címen. 

Kérjük, írják meg, hogy a nyáron hány napra, mettől meddig, hány személyes szobá(ka)t tudnak fölajánlani. A felajánlóknak az ellátást, illetve a felügyeletet is biztosítani szükséges. 

Amennyiben a felügyelet nem lehetséges, a gyermekek kísérőjének is helyet kell biztosítani. A borítékon jeligeként, az e-mailben tárgyként tüntessék fel: Szállást adok. 

Ahogyan a felajánlások érkeznek, a lehetőségeket látva azonnal hozzákezdünk a nyaralni vágyó rászorulók kereséséhez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!