Hírek

2009.10.21. 12:37

Elindult a szélrózsa

Várpalota - Szeptembertől vezették be a kompetencia alapú oktatást a Thuri György Gimnáziumba, a program nagy lehetőséget ad a nebulók tanulási-, illetve a pedagógusok szakmai fejlődésére.

Szabó Péter Dániel

A közelmúltban tartott projektindító napon a Veszprém Megyei Önkormányzat részéről Galambos Szilvia tanácsnok kiemelte, a társadalmi megújulás operatív program (TÁMOP 3.1.4) keretében a palotai Thuri mellett további négy intézményben kezdődhetett meg szeptembertől a pedagógusok továbbképzését is biztosító kompetencia alapú oktatás.

Ezt követően az intézmény pedagógusai számára Molnár Lajos komplex intézményi szaktanácsadó mutatta be a Szélrózsa névre hallgató nyertes pályázatot, míg Sipos Imre középiskolai igazgató a fejlesztés során megvalósuló szerepekről és a tanári felelősségről tartott előadást.

Elhangzott, az oktatási projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Várpalotán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!