Hírek

2009.12.18. 14:53

A könyvtári díjakról tárgyalnak - Döntés kedden

Veszprém - Szinte biztos, hogy nem kell a veszprémieknek nyolcezer forintot fizetni a kölcsönzésért a megyei könyvtárban, de hogy mennyi lesz a beiratkozási díj, kedden derül majd ki.

Gaál Julianna

Mint ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a megyei közgyűlés visszavonta a drasztikus beiratkozási díjat megállapító novemberi döntését és az összeg megállapítását a könyvtár vezetőjére bízta.

Pálmann Judit javaslatát a Kulturális, Kisebbségi és Vallásügyi Bizottság keddi rendkívüli ülésén tárgyalják majd meg. 

- Én 2400 forintos éves beiratkozási díjat fogok a bizottság elé terjeszteni, mely január elsejétől lépne érvénybe - tájékoztatta lapunkat Pálmann Judit, a megyei könyvtár igazgatója.

- Javasolni fogom továbbá egy új típusú olvasójegy bevezetését is, mely évente ötezer forintba kerülne, ezzel lehetőséget teremtenénk arra, hogy aki megteheti, támogassa könyvtárunkat.

A könyvtárhasználati díjon kívül a nyitvatartási idő változása és a szolgáltatások díjai - például a késedelmi díjak, fénymásolás díja - is napirendre kerülnek a keddi bizottsági ülésen.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!