Hírek

2010.02.19. 12:44

Szétverte, ellopta a berendezést az albérlő

A bérelt lakás teljes berendezésével távozott kiköltözéskor egy fiatal pár. Kiderült, nem először károsították meg a bérelt lakás tulajdonosát.

Kiss Nikolett

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt eljárást folytat egy 26 éves nő ellen, aki az élettársával közösen lakást bérelt Veszprémben, ahonnan tavaly szeptemberben kiköltöztek.

A lakásból azonban szinte a teljes berendezést – gardróbszekrény, komód, mosógép, edények – magukkal vitték közel 200 ezer forint kárt okozva a tulajdonosnak.

Csütörtökön a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, ekkor kiderült, hogy a Nagykanizsai Rendőrkapitányság hasonló bűncselekmény elkövetése miatt körözi őt.

A Zala megyei városban szintén lakást béreltek, amelyet a bérleti díj nem fizetése miatt el kellett hagyniuk. Ott a lakás berendezési tárgyait tették tönkre. A nőt őrizetbe vette a rendőrség, a veszprémi eset mellett a nagykanizsai károkozásért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!