Hírek

2011.01.23. 09:17

Ők próbálnak segíteni is

Nem tartozom a szenvedélyes televíziónézők közé. A bekapcsolt készülék előtt is képes vagyok olvasni. A műsorkínálatra azonban mindig figyelek, hátha felfedezek valami olyat, amiért érdemes letenni az olvasnivalót.

Horváth Éva

Arra pedig végképp ritkán van lehetőségem, hogy a délután közepén üljek le a készülék elé, így a műsorújságot olvasva fedeztem fel érdekességet. Kezdjük az átváltoztatjuk és a lakástippek jellegű programokkal. Előbbi különböző korú, helyzetű nőket hív a kamera elé, majd visz el kozmetikushoz, fodrászhoz, edzőterembe és nem utolsósorban üzletekbe, hogy azután a végén egy egészen más kinézetű nő pózoljon a képernyőn. Jó tanácsokat kap, - s ezzel jókora önbizalomra is szert tesz.

Jó tanácsokat, s nem kevés munkát is kapnak azok, akik a magas, szőke kanadai lakberendezőhöz fordulnak segítségért. Ő pedig tervekkel és remek szakembergárdájával felvonul, s pár nap alatt - pazar helyiséget varázsol a leginkább lepukkant szobából is. Tudom, ezek a műsorok jó reklámot jelentenek a közreműködő cégeknek is, de a lényeg a segítség.

Ez utóbbiban egy amerikai tv-csatorna jeleskedik igazán, Nagy házalakítás című műsorával. Az USA különböző államaiban választanak ki egy családot. Legutóbb egy vietnami-amerikai paralimpikon életét változtatták meg, aki izomsorvadásos testvérével, feleségével és négy gyermekével élt egy kis házban. A televíziósokkal együtt jöttek a légierő katonái, tolókocsis sorstársak, a városka lakói és az építési vállalkozó csapata. Hat napot dolgoztak együtt, hogy azután meghatottan legyenek tanúi a család örömének. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!