Hírek

2011.01.22. 07:52

Postázták az ajánlószelvényeket Pápán

Pápa - Hétfőn megkezdődött az ajánlószelvények postázása, így azok - a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében - már gyűjthetők. A Fidesz megkezdte a gyűjtést.

Nagy Imre

Többek közt erről számolt be dr. Áldozó Tamás, a Fidesz polgármester-jelöltje a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón.
- Szeretném felhívni valamennyi pápai figyelmét, hogy csak kitöltött ajánlószelvényt adjanak át a gyűjtőknek. Bejelentéseket kaptunk arról, hogy az én számomra ajánlószelvényt gyűjtöttek például a Vajda lakótelepen, de azzal a kitétellel, hogy a jelölt nevét nem kell kitölteni. Nem vádaskodunk, nem gondolunk senkire, abban bízunk, hogy ez csak egy félreértés volt, de nyomatékkal kérjük, hogy a mi megbízottunk részére átadott ajánlószelvényeket kitöltve adják oda - fogalmazott Áldozó Tamás.

A polgármester-jelölt elmondta még, hogy a Fidesz ajánlószelvény gyűjtői számára igazolványt készítettek, amin a jelölt arcképe és aláírása mellett a gyűjtő neve is szerepel. - Akinél tehát ilyen kártyát látnak, biztosak lehetnek abban, hogy tulajdonosa a Fidesz számára gyűjti a szelvényeket. A helyi választási kampányban helyi kérdésekkel foglalkozunk. Nem számítunk durva kampányra, úgy érzem, hogy a két nagy párt kulturáltan tudja bemutatni programját, álláspontját. Azt remélem, hogy a harmadik párt tanult annyit az elmúlt választások során, hogy szintén hasonló stílusban próbálja meg elmondani, mit gondol erről a városról - mondta Áldozó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!