Hírek

2011.02.28. 18:48

Csányi: 238,7 milliárd forint a magyar labdarúgásnak 2020-ig

Budapest - A hazai szövetség (MLSZ) stratégiai tervében szereplő számítások szerint 2020-ig 238,7 milliárd forint kerül a magyar labdarúgásba.

MTI

Ezt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke jelentette be hétfőn, a Magyar Labdarúgás Fórumán megtartott záróelőadásában, a Papp László Budapest Sportarénában - részleteket ugyanakkor nem közölt.
   
"Jelenleg a magyar futballban sem a pályán, sem azon kívül nincs profizmus. - fogalmazott az MLSZ első embere. - A március elején nyilvánosságra kerülő stratégiai terv vázlatában igyekeztünk minden részletre kiterjedően kidolgozni a javaslatainkat".
   


Csányi azt mondta, az igazolt játékosok számát szeretnék megduplázni, valamint szélesíteni akarják a magyar labdarúgás tömegbázisát. "Fontos a klubcsapatok és a válogatott eredményessége, ugyanakkor a sportág népszerűsítésére is nagy hangsúlyt kell fektetnünk" - jelentette ki.
   
Az elnök elmondta: a stratégiai terv március elején már elérhető lesz a szövetség megújult honlapján, s ott bárki hozzászólhat ehhez, illetve leírhatja javaslatait az MLSZ vezetői számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!