Hírek

2011.02.03. 13:25

Vastag Csaba az asztalon táncolt a főiskolán

A középiskolások a továbbtanulásra ösztönző érveken túl az egyik tehetségkutató műsor nyertesének, Vastag Csabának a rögtönzött fellépését is meghallgathatták szerdán a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszának nyílt napján.

zaol.hu

A PEN beiskolázási programjának zárórendezvényén zsúfolásig megtelt a B épület előadóterme, ahol kezdésként az egyetem előző rektora, dr. Gaál Zoltán szólt a fiatalokhoz. A professzor beszédében bemutatta az intézményt, s kiemelte, hogy a Pannon Egyetem a minőségi oktatás elkötelezett híve. Majd az egyetemi karok képviselőinek előadásait követően dr. Birkner Zoltán, a nagykanizsai kampusz igazgatója a dél-zalai város értékeire hívta fel a diákok figyelmét.


Sokan egyébként  csak a sztárvendég - a tehetségkutató műsor nyertese - Vastag Csaba miatt mentek el a nyílt napra. S nem is csalódtak, hiszen az újdonsült sztár az előadóterem asztalain táncolva és énekelve szórakoztatta a fiatalokat - írja a zalaihirlap.hu.

Kattintson a fotóra és tekintse meg  a zalaihirlap.hu képgalériáját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!