Hírek

2011.03.28. 15:44

Csollány erőelemeket oktat a táncosoknak

Pápa - A szombaton tartott országos táncversenyen nemcsak a versenyzőkben volt drukk, természetesen oktatóik, edzőik is végigizgulták a versenyszámokat, tanítványaik fellépését.

Nagy Imre

A sportcsarnok küzdőterén ismerős fiatalember szegezte szigorú tekintetét az éppen bizonyító párosra: Csollány Szilveszter, Sydney olimpiai bajnoka ellenőrizte, hogyan dolgoznak lányai.

- Edzőként jöttem Sopronból Pápára, hiszen van csapatom, versenyzőim, akiket talaj-akrobatikára tanítok. Véletlenül alakult így, tavaly ősszel kaptam a neten egy üzenetet, hogy Budapesten, a Lurdy Házba egy fitness csapathoz keresnek akrobatika edzőt. Találkoztunk, leültünk, megbeszéltük, amit kellett, aztán a következő héten már mentem is edzést tartani - mondta el a szusszanásnyi szünetben az olimpiai bajnok tornász. - Nyilván a tánchoz annyira nem értek, de vannak bizonyos erőelemek, amiket oktatok a lányoknak. Hogy mit csinálok ezen kívül? Mindenki tudja, hogy másodállásban csapos vagyok, de éppen most kezdek majd egy játszótereket és sportpályákat építő cégnél - mosolyog Szilveszter. - Igyekszem minden versenyre elkísérni a tanítványaimat, a lányok igénylik ezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!