Hírek

2011.03.25. 18:50

Kalózok showműsora

Veszprém - A megyeszékhelyre érkezett a Magyarországon először turnézó Circo Acquatico Bellucci társasága.

Szabó Zsuzsanna

A kalózok kalandos útja a Végtelen Boldogság szigetére című előadás érdekessége, hogy a hagyományos cirkuszi és a színházi műfaj sajátos ötvözete. A látványos vízi showműsor során különleges állatok egész sora látható: többek között cápák, piranhák, fókák, pingvinek, víziló, óriás teknősök, de még krokodilok és óriáskígyók is.

Az Olaszországból érkező cirkusz művészei a monte-carló-i és párizsi cirkuszfesztiválok nyertesei, akik egy 18. századi legendát elevenítenek fel a kalózok és egy szerelmét elkeseredetten kereső hajóskapitány, Emertuk történetén keresztül.

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, színes kellékek bőséges arzenálját felvonultató műsor március 25-28. között látható a szokásos helyszínen, a Tesco-parkolóban felállított sátorban.

A cirkuszi előadást lapunk is támogatja, hűségkártyával rendelkező olvasóink a kedvezményes jegyeket a veszprémi Szabadság téri irodánkban vásárolhatják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!