Hírek

2011.03.19. 09:02

Kalózok szállják meg Veszprémet

Veszprém - A Circo Acquatico Bellucci A kalózok kalandos útja a végtelen boldogság szigetére című műsora Magyarországon először Veszprémben látható.

Balla Emőke

A kalózok hamarosan megszállják a várost: március 25-28-ig a Tesco parkolóban Olaszországból érkező vízishow várja az érdeklődőket. Az előadás a cirkuszi és a színházi műfaj ötvözete, kombinációja, melyben cápák, piranhák, fókák, pingvinek, pelikánok, víziló, krokodilok, alligátorok, kígyók, óriás teknősök szerepelnek. A cirkusz művészei Monte-Carló-i és párizsi fesztiválokon nyertek fődíjat.

A műsor egy 18. századi legenda alapján, a kalózok és egy hajóskapitány, Emertuk történetét meséli el. A Karibi-térségben tengertől tengerig, szigetről szigetre hajózva bolyong egy hajó. Egy nap jött a rossz hír, szeretett felesége, Talitha hirtelen eltűnéséről. A kapitány fájdalmában rosszkedvű és bezárkózott lett.

 

A műsort a Napló is támogatja, hűségkártyával kedvezményes jegyek vásárolhatók a Szabadság téri irodánkban, Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!