Hírek

2011.05.02. 10:08

Életeket mentett az év rendőre az iszapkatasztrófa során

A Rendőrség Napja alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság április 29-én pénteken Devecserben a Városi Könyvtár és Művelődési Házban.

Napló Online

Az ünnepségen Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Toldi Tamás, Devecser polgármestere, valamint Horváth Endre ny. rendőr ezredes, a Megyei Önkormányzatok Közbiztonsági Alapítvány kuratóriumának elnöke is részt vett.

Már hagyományosan a Rendőrség Napján adják át az Év Veszprém Megyei Rendőre Emlékplakettet, amelyet a Megyei Önkormányzatok Közbiztonsági Alapítvány Kuratóriuma ítél oda. 2011. Veszprém Megyei Rendőrévé Somogyi Tamás rendőr törzszászlós, szolgálatparancsnokot választották. Az elismerést Polgárdy Imre, valamint Horváth Endre ezredes adta át.

Somogyi Tamás a 2010. október 4-én bekövetkezett iszapkatasztrófa napján hősies helytállásával példát mutatott az állomány valamennyi tagja számára, és ezzel tevékenyen hozzájárult a katasztrófával érintett állampolgárok életmentéséhez - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!