Hírek

2011.12.20. 21:01

Sztárokat hívott Demjén Ferenc

Veszprém - Nem akármilyen meglepetéskoncertet szervezett a Pannon Lapok Társasága (PLT) a Napló olvasóinak: három rocklegendát láthatunk egy színpadon csütörtökön este.

Gajdos József

A születésnapos Demjén Ferenc mellett ugyanis Presser Gábor és Révész Sándor is fellép a Veszprém Arénában.

Fülöp István, a PLT marketingvezetője a szuperkoncertről elmondta, hogy a budapesti premier előtt december 22-én lép fel a Veszprém Arénában Demjén Ferenc, aki ma ünnepli 65. születésnapját. Két vendégelőadót hívott meg a népszerű énekes: Presser Gábor után a napokban Révész Sándor is kötélnek állt, és eljön a veszprémi koncertre. Demjén Rózsi mindkettőjükkel hosszú évek óta jó barátságot ápol. Számos jól ismert szerzeményt énekelnek majd el az aréna színpadán. A születésnapos művész a korábbi veszprémi sajtótájékoztatón hangsúlyozta: biztos abban, hogy a zenék között minden korosztály megtalálja majd a kedvencét.

A december 22-ei veszprémi koncertre jegyek még kaphatók a Napló ügyfélszolgálati irodáiban, hűségkártyával rendelkező olvasóink elővételben a jegyárakból kedvezményben részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!