Hírek

2012.04.26. 14:27

Elsétált az árokban landoló autó sofőrje

Tapolca - Egy kapubejáró felett pördült át, majd az úttest melletti árokban kötött ki személygépkocsijával egy férfi Monostorapáti belterületén. A balesetet ép bőrrel megúszta, kimászott a járműből, majd elsétált.

Napló Online

A bejelentés hétfőn, az esti órákban érkezett a Tapolcai Rendőrkapitányságra, miszerint egy személygépkocsi Monostorapáti belterületén az árokba sodródott. A kiérkező egyenruhások azonban csak a tetejére borult autót találták a helyszínen, a jármű vezetőjének se híre se hamva nem volt. A rendőrök a keresésére indultak, s a környék átvizsgálása során egy árokban ücsörgő személyre lettek figyelmesek. Az igazoltatás alá vont férfi először tagadta, hogy balesetet szenvedett volna, ám nadrágja zsebéből előkerült a felborult gépkocsi indítókulcsa - tájékoztatott a rendőrség.

Meghallgatása során beismerte, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott, ezért egy jobbra ívelő kanyarban autója áttért a másik forgalmi sávba, majd az úttest mellett található családi ház kapubejáróján átpördülve a vízelvezető árokban landolt. Az alkoholszondás ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, melyet a kórházban végzett vér- és vizeletvizsgálat is megerősített.

A férfi épp bőrrel megúszta a balesetet, melynek körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!