Hírek

2012.07.04. 15:55

Terjeszkedő Balatoni Korona

Várpalota - Együttműködési megállapodást írt alá szerdán a Thuri-várban a Balatoni Korona Zrt. és a Magyar Termék Nonprofit Kft. vezetője.

Szabó Péter Dániel

A szerződés révén a cégcsoport területileg illetékes tagvállalatainál is elfogadják a pénzhelyettesítő utalványt. A Thuri-várban tartott sajtóeseményen Katona Csaba várpalotai alpolgármester köszöntőjét követően Kecskeméti Attila, a Magyar Termék Kft, ügyvezetője hangsúlyozta, azért is fontos számukra a megállapodás, mert a helyi fizetőeszköz biztosítja, hogy helyben marad a pénz, ami a cég alapvető célja is egyben.



Leitold László, a Balatoni Korona Zrt. vezérigazgatója üdvözölte a megállapodást, s kiemelte, a helyi pénz akkor lehet sikeres, ha egyensúlyban lesz az utalványt forgalomba helyező cégek és az elfogadóhelyek száma. Ezen dolgoznak jelenleg is, az idegenforgalmi szezonban például a magyar tengernél népszerűsítik a Balatoni Koronát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!