Hírek

2012.08.06. 12:54

Fogadj örökbe!

A Vackoló Állatvédő Egyesülethez gazdára váró kutyák érkeztek.

Napló Online

 

Aszlan:
Becsült szül. idő: 2012. január. Várhatóan közepes testű mudi keverék kan.
Egy szőlőhegyen, egy bokor alatt ülve és sírdogálva találták állatbarátok. Ezt követően vettük gondozásunkba.
Aszlan igazán helyes kutyus. Még kissé visszahúzódó, de ez rövidesen biztosan változni fog. Kis időre van szüksége, biztosan van mit elfelejtenie előéletéből. Oltási programját megkezdtük, annak befejeztével, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe olyan helyre, ahol szabadon bejárhat a lakásba.

Almády Tóbiás:
Becsült születési idő: 2011. június közepes testű, keverék kan kutyus
Balatonalmádiban állatkínzás miatt kobozták el őt és testvéreit. Borzalmas éhesen, gyengén vettük gondozásunkba. A megfelelő táplálásnak és gondoskodásnak hála mára egészséges kölyökként keres gazdit!
Ideiglenes befogadója mondta róla:
- nagyon ragaszkodik az emberekhez, inkább a simogatást és a szeretgetést választja, mint az ételt
- ő az aki a legjobban figyel az emberekre
- nagyon érdeklődő és okos, ha valami van a kezemben, egyből leül és figyel.
Ivartalanítása után örökbe fogadható.

Bojtár:
Becsült szül. idő: 2006.06. Kis/közepes testű keverék kan.
Gazdái költözése miatt, Duplával együtt vettük gondozásunkba.
Bojtár barátságos, nagyon bújós kutyus. Nagyon szereti, ha simogatják, igazi ölbe bújós, kedveskedő. Szívesen van emberek közelében, más kutyákkal jól kijön. Szófogadó, figyelmes kutyus. Nem rombol, nem ás, feleslegesen nem ugat, de jelez, ha kell. Nagyon szeret játszani!
Olyan otthont keresünk számára, ahol szabadon bejárhat a lakásba. Ivartalanítása után mikrochippel ellátva örökbe fogadható.

Dupla:
Becsült szül. idő: 2005.június, tacskó keverék, kis testű ivartalanított szuka
Költözés miatt leadva.
Dupla kedves, barátságos kutya,méretéből adódóan kissé lomhább, ám ha játékról van szó, hihetetlen sebességgel tud futni. Szívesen játszik, nem ássa fel a kertet, rendes, szófogadó, nyugodt kutya.Más kutyákkal jól kijön. Nem ugat feleslegesen, de ha kell, jelez.Szereti, ha simogatják, szívesen van emberek közt.
Olyan otthont keresünk számára, ahol szabadon bejárhat a lakásba.
Mikrochippel ellátva költözhet új otthonába.

Luca:
Becsült szül. idő: 2005.07.01. ivartalanított husky keverék. Gazdája meghalt, Bazsalikommal körülbelül fél évig éltek gazdi nélkül láncon egy udvaron. Kezdetben inkább csak a kanokkal jött ki. Azóta már sokat fejlődött, mindenkivel jóban van. Az embereket nagyon szereti, ragaszkodó természet, mozgékony, játékos kutyus. Macska mellé egyáltalán nem ajánljuk!

Vali:
Becsült szül. idő: 2010.március Kis testű keverék ivartalanított szuka
Valit Lalával együtt adták le. Kedves, barátságos, nagyon vidám kutya, Lalával igazi jó barátok. Nagyon szeret úszni, egy kis pocak simogatásért pedig eladná a lelkét. Házba bejárással szeretnénk örökbe adni rövid szőre miatt is. Olyan gazdát szeretnénk számára találni, aki szeretné őt egész hátralévő életében és biztos pontot jelentene Vali számára.

A többi gazdára váró kutyához kattintson ide!

 

Vackoló Állatvédő Egyesület - Veszprém
E-mail: [email protected]
Tel.: 70 942 6895

Örökbefogadási feltételek: - Örökbefogadó nyilatkozatot kell kitölteni, melyben kötelezettségeket vállalnak az örökbefogadók a kutya további tartására vonatkozóan. - 10-12 hónapnál idősebb kutyákat kizárólag ivartalanítva, az annál fiatalabbakat pedig ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatják örökbe. - A kutyákat három oltással és féregtelenítve fogadhatják örökbe. - Minden kutyát chippel ellátva fogadhatnak örökbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!