Hírek

2012.08.13. 13:06

Vezetői kinevezések

Veszprém - A Megyei Intézményfenntartó Központ kezelésében működő hat közoktatási intézmény vezetője vehette át megbízását dr. Kovács Zoltán kormánymegbízottól a Megyeházán.

Balla Emőke

Az intézményvezetőket augusztus 1-vel az emberi erőforrások minisztere nevezte ki, ezért dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott Balog Zoltán nevében és megbízásából is köszöntötte az igazgatókat, majd adta át a kinevezésről szóló dokumentumot. A pápai Acsády Ignác Szakképző Iskola igazgatója dr. Császár Éva Ildikó, a sümegi Kisfaludy Sándor Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője Szeidlné Lakos Éva, a balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium igazgatója Gránásiné Bácsi Tünde.

Az ajkai Molnár Gábor Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény vezetőjének Mireiter Lívia Annát, a tapolcai Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény élére Stolár Mihály Ferencet nevezte ki a szaktárca vezetője, a várpalota Thuri György Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója Fenyvesi Zoltán Mihály lett. Az átadáson jelen volt Horváth Mária, a Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!