Hírek

2012.12.18. 18:49

Balatonalmádiban "listázzák" a diákokat

A végzős középiskolásokat kikérdezték a sztrájkkal és keretszámokkal kapcsolatos nézeteiről, és jegyzőkönyvezik az általuk elmondottakat Balatonalmádiban – adta hírül a hvg.hu.

veol.hu

Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e meghirdetett sztrájkról, a tanárok buzdítják-e őket arra, illetve a keretszámok szóba kerülnek-e közöttük - tudta meg a hírportál felháborodott szülőktől.

A szülők elmondása szerint gyerekeiket behívták az igazgatónőhöz, aki a beszélgetésekről jegyzőkönyvet készített, amelyeket szerdán el kell küldenie a Veszprém Megyei Kormányhivatalba.

Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő a hvg.hu-nak nem cáfolta, hogy lezajlottak a beszélgetések és készültek jegyzőkönyvek, de csak a fenntartóval, a Veszprém Megyei Kormányhivatallal egyeztetve ad majd konkrét válaszokat.

A legnagyobb közösségi portálon egyébként már létrejött a Petíció az Almádi Gimnáziumért elnevezésű oldal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!