Hírek

2012.12.30. 12:33

Balog Tímea ugrik be a szilveszteri Marica grófnő című előadásba

Halas Adelaida betegsége miatt Balog Tímea énekművész ugrik be a Veszprémi Petőfi Színház szilveszteri Marica grófnő című nagyoperett címszerepébe.

Balla Emőke

Balog Tímea jelenleg szabadúszó, de énekelt már a Magyar Állami Operaházban, több operett és musical szerepet formált meg a Madách Színházban, a győri, a debreceni és a miskolci teátrumokban is.

Balog Tímea ugrik be a szilveszteri Marica grófnő című előadásba

Mint mondta, nagy izgalommal, sok hittel készül a veszprémi bemutatkozására. A Marica grófnő dalait ismeri, mindegyiket énekelte már gálákon, fellépései alkalmával, a szereppel viszont még nem találkozott. Szombaton este Budapesten kapta meg a szövegkönyvet és az előadásról készült televíziós felvételt, vasárnap délután érkezik Veszprémbe próbálni a szereplőkkel, hétfőn délelőtt Méhes László rendező irányításával összpróbán vesz részt. Nem ez az első beugrása; a kalocsai színházban három napja volt a Lili bárónőt megtanulni, a Madách Színházban előfordult, hogy délelőtt tizenegy órakor szóltak neki, a háromórás előadásban ő játssza a szerepet. Ígérte, Veszprémben is mindent megtesz azért, hogy a közönségnek emlékezetes szórakozást nyújtson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!