Hírek

2013.02.28. 10:13

Segítség a kamarától a balesetet szenvedett vadásznak

A Veszprém megyei Vadászkamara anyagi támogatást nyújtott a Karikástető Vadásztársaság hivatásos vadászának, akit tavaly szenvedett súlyos balesetet.

Tremmer Tamás

A Karikástető Vadásztársaság hivatásos vadászát, Hári Bélát tavaly november 11-én felöklelte egy menekülő szarvasbika. A fiatalembert mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol megműtötték. A műtét során kiderült, hogy nagy szerencséje volt, a szúrás 5-6 centiméter mélyre fúródott, a szív mellett egy centire haladt el, de semmiféle létfontosságú szervet nem sértett fel. Két hónap lábadozás után állt újra munkába.

 


A vadászok aggódva figyelték a fejleményeket, várták a Hári Bélával kapcsolatos híreket. Nagy megkönnyebbülés számukra, hogy a fiatal vadász felépült. A vadásztársadalom olyan közösséget alkot, hogy ha baj van, összefognak. Mi sem természetesebb hát, hogy a megsérült vadász segítségére siettek, mondta Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, mielőtt Sümegen, kis ünnepség keretében átnyújtotta a kamara támogatását a hivatásos vadásznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!