Hírek

2013.04.10. 10:55

Úttestre dobált csatornafedelek, megrongált buszmegálló

Ajka - A rendőrség több rongálás ügyében is eljárást folytat, keresik a tetteseket.

veol.hu

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - tájékoztatott szerdán a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013.04.02-ára virradóra az Ajka és az Ajkarendek között lévő 7306. számú út 2 km. szelvényében ismeretlen személy az úttest mellett lévő kerékpárútról öt helyen a csatorna-fedeleket felszedte, azokat az úttestre dobálta, ezzel veszélyeztetve a közúti közlekedés biztonságát.

Ugyanezen éjjelen ismeretlen tettes Ajkarendek és Ajka között a kerékpárút mellett megrongált egy, az út mentén húzódó gázvezeték védelmi rendszeréhez tartozó oszlopot, valamint Ajkarendek belterületén egy buszmegálló oldalfalát és az út mentén elhelyezett szeméttárolókat is megrongálta.

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kéri, hogy aki az ismeretlen elkövető kilétével vagy az esettel kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Ajkai Rendőrkapitányságon, a kapitányság ügyeletén a 06-88/500-990 telefonszámon, vagy a rendőrség 107-es központi számán. Bejelentését megteheti a Telefontanú 06-80/555-111 telefonszámán is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!