Hírek

2013.05.12. 18:34

Táncverseny: 200 induló nevezett a Gizella-kupára

Veszprém - Hangulatos zenékre látványos koreográfiákat bemutató táncosokat láthatott a közönség szombaton a Lovassy gimnázium tornatermében, ahol a tizedik Gizella- kupa táncversenyt rendezte meg a Hemo Winner Versenytánc Egyesület.

A Gizella-napok kísérőrendezvényeként megtartott jubileumi verseny ünnepélyes megnyitóján Kapuvári Imre, a verseny ötletgazdája és kezdetektől fogva egyik szervezője elismerő oklevelet vehetett át. A táncversenyen tizenkét kategóriában kétszáz táncos vett részt Szombathelytől Szegedig az ország számos pontjáról. Idén a junior tíztánc és az ifjúsági-felnőtt ranglista mezőny legjobbjai is felléptek.


A felnőtt D osztályban a házigazdák több táncosa - Király András-Bognár Tímea, Áment József -Strehó Marietta és a Németh Lehel-Németh Anna páros - is bemutatkozott.  Vajda Lászlóné Andrea, a Hemo Winner VTE elnöke elmondta, a verseny idén is remek hangulatban telt, a vendégektől nagyon jó visszajelzéseket kaptak, a rendezvényt szépszámú közönség látogatta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!