Hírek

2013.07.10. 20:37

PÁNKE - Népesedési világnap, közös főzőcskézés a hegyen

Pápa – Ebben az évben már több rendezvényt szervezett a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete.

Nagy Imre

Az elmúlt hét végén a népesedési világnap alkalmából rendeztek családi napot az Öreghegyben.

– Itt az Öreghegyben kicsit szűkösebb a környezet, ugyanis az anyagi forrásaink nem tették lehetővé, hogy olyan helyszínt válasszunk, ahol a program nyitottabb lehetne. Így a nap az egyik elnökségi tagunk ingatlanján zajlik - mondta Krasztel Lászlóné, az egyesület elnöke. A közel hatvanezer forintos költségvetésű rendezvényhez a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől pályázati úton nyert negyvenezer forint szolgáltatta az alapot.

Ezúttal az Öreghegyben találkoztak. A jó hangulatú együttlétek erősítik az összetartozás érzését (Fotó: Nagy Imre)

- Ebből az összegből éppen csak az alapanyagokat tudtuk megvásárolni. Ez a negyedik családi napunk, 2010-ben még városi nagycsaládosok napjaként kezdtük, a harmadiknál elhagytuk a városi jelzőt, mert már nem éreztük a város támogatását. Pedig tapasztalatünk szerint a rendezvényeink iránt egyre nagyobb az érdeklődés, tehát igény van rájuk. Az összejöveteleink kifejezetten kisgyermekeknek, családoknak szólnak, kézműves foglalkozásokat, közös játékokat, beszélgetéseket, tapasztalatcseréket tartunk - fogalmazott az egyesület elnöke, Krasztel Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!