Hírek

2013.07.14. 18:46

Rengeteg dolga volt a mentőknek a hétvégén

Több súlyos balesethez riasztották a mentőszolgálatot az a hétvégén, tudtuk meg Bóna Balázs megyei mentésirányítótól.

Győrffy Árpád

Szombaton este negyed kilenckor kaptak bejelentést egy a 82-es főút cseszneki szerpentinjén történt balesetről. Egy motoros bukott fel, akit súlyos sérüléssel szállítottak a veszprémi kórházba.

Vasárnap reggel fél nyolckor Berhida és Vilonya között egy motoros szalad bele egy mozgássérült járművébe. A motoros könnyebben sérült, a mozgássérültet súlyos mellkasi sérüléssel szállították kórházba.

Fél órával később Balatonakarattyán egy biciklis nő bukott fel. Súlyos koponyasérüléssel szállították Veszprémbe. Délelőtt 11 óra után Borszörcsökre hívták a mentőket, ahol egy férfi a kertben égetés közben maga is megégett. A mentők 15 százalékos égési sérüléssel vitték Ajkára.

Balatonfüreden fél egy előtt egy fiatal férfi kiugrott a harmadik emeletről. Koponya és végtag törésekkel, hasi sérülésekkel, életveszélyes állapotban helikopterrel a győri idegsebészetre szállították.

Háromnegyed négykor Várpalotán mozgó vonatból ugrott ki, súlyos fejsérüléssel Veszprémbe szállították.

Vasárnap délután negyed hatkor Balatonalmádiban egy fiatal nő kerékpárral esett. Egy időre az eszméletét is elvesztette. Súlyos koponyasérüléssel a veszprémi kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!