Hírek

2013.07.29. 15:56

Üldözésről számolt be a tagyoni szemtanú

Veszprém – Az ügyészség szóvivőjének állításával szemben üldözte a két lányt a civil ruhás rendőr és a polgárőr Tagyonban – hívta fel szerkesztőségünket egy szemtanú.

Bartuc Gabriella

A két huszonéves turistalány elmondása szerint ők már félelmükben 120-szal menekültek az éjszakában a kanyargós úton, mert teljesen rájuk tapadt egy autó, benne két férfival, akikről nem lehetett tudni, hogy mit akarnak, nem látszott rajtuk, hogy a hatóság emberei, mert civilben voltak. A rendőr fekete kapucnis pólót viselt. Olvasónk (név és cím a szerkesztőségben) a szomszédságban lakik és hajnali fél négykor látta a fényt, a torkolattüzet, amikor a szolgálaton kívüli rendőr a pisztolyából kettőt belelőtt a lányok kocsijának a szélvédőjébe hátulról, illetve a bal kerék fölé is beleeresztett egy golyót. Azért telefonált szerkesztőségünkbe, mert ideges lett a megjelent ügyészségi cáfolattól.

Olvasónk állítja, a két eltévedt turistalányt üldözték. A lányok, hogy lerázzák üldözőiket, beálltak a tagyoni ház elé és lebújtak a kocsiban, de amikor üldözőik felfedezték őket, akkor gázt adtak és így repültek be a tagyoni ház udvarára a kerítéskaput átszakítva. Amikor megfordultak az udvaron, akkor lőtt bele az autójukba a civil ruhás rendőr a pisztolyából – olvasónk elmondása szerint. A sok kérdést felvető eset kedden hajnalban történt Zánka közelében, Tagyonban. Például, az ember fejében óhatatlanul megfordul a kérdés: lőni kell az eltévedt turistákra a balatoni éjszakában?

Az ügyben emberölés bűntettének kísérlete miatt folyik nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!