Hírek

2013.08.15. 18:12

Gyermekmosoly-pályázat - Újra várjuk megyénk jelentkezőit

Lapunk idén is meghirdeti gyermekmosoly-pályázatát. Jelentkezni szeptember 2-ig lehet.

Barták Péter

Kizárólag olyan jó minőségű fényképet fogadunk el, amelyen a gyermek egyedül, közelről látható. A levél mellékleteként küldött fotó minimum 150 kB legyen.

A gyermekek fényképeit és adatait - a szülők nyilvános megjelentetésre vonatkozó beleegyezési nyilatkozatával, pontos címével és telefonos elérhetőségével együtt - szeptember 2-ig várjuk a szerkesztőség külön e-mail címére: [email protected].

Minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb a világon. A Napló versenyén szakértő zsűri választja ki a beérkezett képek közül azt a 75 fotót, amelyeket hármasával közlünk. Ezekre lehet majd szavazni.

A Napló versenyének tavalyi nyertese, Gerőfi Patrik és családja (Fotó: Gerőfi Roland)

Az első három legtöbb szavazatot elért gyermek értékes jutalomban részesül. Idézet a tavalyi nyertes családjának leveléből:

" Kisfiunk, Gerőfi Patrik Roland tavaly nyerte meg a Napló gyermekmosoly-pályázatát. A fődíjat - a Sonnenpark Hotel 2 éjszakára szóló családi pihenését - a múlt hétvégén vettük igénybe. A Sonnenpark Hotel és a Sonnenterme fürdő igazi gyerekparadicsom. Gyermekeink, a 3 éves, Patrik és a hét hónapos Gréti nagyszerűen érezték magukat. Köszönjük Önöknek, hogy családunk egy ilyen csodás hétvégét tölthetett el Ausztriában. "

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!