Hírek

2013.08.21. 11:35

Őrizetben a lövöldöző férfi

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből: bántalmazás, dulakodás és kocsmai lövöldözés is történt.

Halmos György

Bántalmazással gyanúsítják

Herend - Őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanús szerint az egyik nőismerősét a nála lévő esernyővel bántalmazta kedden az esti órákban az egyik buszmegállóban. A rendelkezésre álló adatok szerint a későbbi sértett, egy 41 éves nő Szentgálról érkezett haza autóbusszal a fiával együtt, amikor előzetes szóváltást követően megtámadta a férfi, majd egészen hazáig követte, úgy, hogy közben folyamatosan dulakodtak. A férfit végül a nő segítségére siető környékbeliek, illetve a kiérkező rendőrök fékezték meg. A veszprémi kapitányság beosztottai a férfit elfogták és előállították, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. 

Dulakodás a szórakozóhely előtt

Balatonalmádi - Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettel gyanúsítják azt a három 24 éves férfit, akik az egyik szórakozóhely előtt verekedtek össze a napokban – tájékoztatott a rendőrség. A verekedés előzménye, hogy két százhalombattai lakos azért vont kérdőre egy helyi fiatalt és két barátját, mert beszélgetésbe elegyedtek azokkal a lányokkal, akik mellett nem sokkal korábban még ők foglaltak helyet az asztalnál. A három dulakodó férfit a járőrök elfogták és előállították, szabadlábon hagyásuk mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Erős fiatal rendőrkézen

Balatonfőkajár - Egy 17 éves fiút fogtak el és állítottak elő a rendőrök, mivel a gyanú szerint augusztus 20-ra virradóra puszta kézzel betörte az egyik buszmegálló üvegablakát a településen – tájékoztatott a rendőrség. Az esetet az éjszakai szolgálatot teljesítő polgárőrök jelezték a rendőr járőröknek. A székesfehérvári fiatal ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás.

 

Őrizetben lövöldöző férfi

Ősi - Őrizetbe vették azt a 73 éves helyi lakost, aki kedden nem sokkal délután öt óra előtt a település egyik vendéglátó helyén gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött – tájékoztatott a rendőrség szerdán. A 73 éves helyi lakost orvosi ellátását követően előállították a várpalotai kapitányságra, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. Mint arról beszámoltunk, előzetes szóváltást követően többször a levegőbe lőtt gázfegyverével a férfi. A lövöldöző férfit a helyiségben tartózkodók kísérelték meg „lefegyverezni”, földre vitték és ennek során kisebb dulakodás alakult ki. Az elkövető, valamint az italbolt egyik vendége a dulakodás közben megsérült. A rendőrség az ügy körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!