Hírek

2013.10.10. 12:06

Ki lopta el a százezreket?

Jogerősen felmentette a Veszprémi Törvényszék azt a három férfit, akiket azzal vádoltak, hogy több százezer forintot loptak el egy csabrendeki illetőtől.

Mátételki András

A vádirat szerint 2009. július 25-én megjelent Csabrendeken egy piros teherautó, amelyről fát árultak kaposvári férfiak. Az egyik utcában vevőre találtak, legalábbis kezdetben úgy tűnt. A házigazda és a fuvarozók között félreértés történhetett, ezért nem jött létre az üzlet. A távolról jött egyik idegen megkérte a helybeli férfit, hogy váltson fel neki pénzt, amit a házigazda készségesen megtett: elővette az 500 ezer forintot tartalmazó borítékot, majd felváltotta a kívánt összeget. A vád szerint az egyik elkövető ezek után visszaosont a konyhába, ahol a hűtőszekrényre tett borítékból kiemelt 320 ezer forintot.

Másnap ezt a társaságot a rendőrök igazoltatták Sümegen, a kocsin hulladék vasat találtak. A gyanúsítottak elmondása szerint a Devecserben felrakott fémhulladékot Kaposvárra vitték.

A tapolcai bíróságon dr. Vidosa Noémi nem látta bizonyítottnak a pénzlopást, ezért mindhárom vádlottat felmentette. A döntést minap helyben hagyta a Veszprémi Törvényszéken dr. Varga Gábor vezette tanács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!