Hírek

2013.10.04. 09:53

Veszprém megyei rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből az elmúlt napokról.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hét főt fogtak el, valamint két főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, továbbá két főt – köztük egy személyt tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vettek.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. október 3-án 6 óra 20 perckor lakcímén fogták el M. Péter 32 éves balatonfüredi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Zirci Rendőrőrs járőrei 2013. október 3-án a délelőtti órákban Bakonynána határában lévő egyik erdőben falopáson érték tetten egy helyi férfit. A 36 éves S. Tibor megközelítőleg két köbméter akácfát vágott ki a területről, melynek egy részét a helyszínen, egy részét pedig otthonában találták meg és foglalták le a kollégák. S. Tibort a rendőrőrsre előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Egy étterem előtt verekedett össze három helyi lakos Várpalotán 2013. szeptember 30-án 11 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves K. Ildikó előzetes szóváltást követően ököllel arcon ütötte V. Tibort, aki ismerősének ezt három pofonnal viszonozta. K. Jánosné, látva, hogy lányát bántalmazzák, több ökölcsapást mért a 21 éves férfira, és még az arcát is megkarmolta. Az ütésváltásból V. Tibor édesanyjának is kijutott, aki időközben megpróbált fia védelmére kelni. K. Ildikót és a 63 éves K. Jánosnét, továbbá V. Tibort a kiérkező rendőrök elfogták és Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.  A kapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!