Hírek

2013.11.19. 17:59

Sportrajongó a kis Bálint

A sport a mindene Kiss Bálintnak, aki a foci mellett a kerékpározást és a veszprémiként a kézilabdát is nagyon kedveli.

Szabó Péter Dániel

A kilencéves veszprémi kisfiú történetét másfél héttel ezelőtt osztottuk meg olvasóinkkal, s azóta rengeteg felajánlás érkezett Bálint műtétjének támogatására, amit ezúton is köszönünk. Egészen karácsonyig tovább folytatódik azonban az akció, s ennek keretében hétről hétre beszámolunk a friss fejleményekről.



Bálintot ezúttal otthonában látogattuk meg, ahol kishúgával és édesapjával várt minket. Amikor a szabadidős tevékenységekre terelődött a szó, rögvest előkerült a sport szeretete. A kisfiú ugyanis lelkes sportrajongó. Nemcsak a tévében nézi a futball- és kézilabda meccseket, hanem sokszor élőben is szurkol kedvenceinek, például az MKB-MVM Veszprém világverő fiainak. Kedvence Nagy László, s régi vágya, hogy egyszer megkaphassa a csapatkapitány mezét, mondja rögtön, amikor megkérdezem. Ő maga is rendszeresen sportol, édesapjával focizni és kerékpározni jár, igazi eleven kisfiú. A másik hobbija a számítógépezés, persze ott a sportprogramok vannak előtérben. Foci és rali az aktuális kedvencek, látogatásunk alkalmával is ezekkel játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!