Hírek

2013.12.23. 18:35

Humor és jótékonyság

Veszprém - Jótékonysági vidám műsort szervezett csütörtökön a Szeglethy Baráti Kör. A rendezvényen fellépett Ihos József, Bach Szilvia és Maksa Zoltán.

Munkatársunktól

A program a legtöbbek által Kató néni karakteréről ismert Ihos József előadásával indult, majd Bach Szilvia parodiáival folytatódott. Megtudhattuk, a 2004-ben megszűnt Szeszélyes évszakok szereplői már ritkán lépnek fel együtt, mivel nincs arra anyagi keret, hogy egyszerre több előadót meghívjanak közülük. Ha pedig van pénz, akkor inkább egy mai generáció által jobban ismert humoristára esik a választás.

A műsort Maksa Zoltán manapság nagyon divatos, úgynevezett stand-up előadása zárta egy válogatással a Maksa híradó legviccesebb híreiből. Továbbá Budapest és a vidék közötti különbségekről elmondott humoros történetekkel, valamint néhány anekdotával szórakoztatta a közönséget egy székelyföldi utazásról, valamint nosztalgiával idézte a Szeszélyes évszakokat.

A műsor végén az est házigazdája, Pál Béla, az MSZP országgyűlési képviselője búcsúzott a közönségtől. A szervezők a kérdésünkre elmondták, a belépődíj helyett tartós élelmiszert gyűjtöttek, amit az irodára érkező adományokkal és a szponzorok felajánlásaival együtt osztanak ki a rászorulók között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!