Hírek

2014.01.30. 10:21

Elfogtak egy szexuális kényszerítéssel gyanúsított személyt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai összesen hat elfogást és előállítást hajtottak végre 2014. január 29-én.

Két alkalommal olyan személyekkel szemben kellett intézkedni, akik egy illatszer boltból illetve egy diszkont áruházból tulajdonítottak el kozmetikai szereket és egyéb termékeket. Egyikükkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, míg a másik esetben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult meg az eljárás, a tettes őrizetbe vétele mellett.

Elfogták a Zirci Rendőrőrs járőrei azt az 52 éves zirci lakost, akivel szemben a Veszprémi Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt. A személyt a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. Szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte a Veszprémi Rendőrkapitányság azt férfit, akit a délutáni órákban fogtak el Porván a járőrök. A gyanúsítottat a Vizsgálati Osztály munkatársai őrizetbe vették.

Az esti órákban a veszprémi buszpályaudvaron egy nő kiabálásával zavarta az ott tartózkodókat. Mivel a hangoskodást a rendőri felszólítás ellenére is tovább folytatta, ezért előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Csendháborítás elkövetése miatt indult meg vele szemben a szabálysértési eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!