Hírek

2014.01.02. 17:30

Fergeteges hangulatú szilveszteri bulin szórakozhattak

Pápa - Rég nem látott, nagy sikerű szilveszteri buli kerekedett 2013 utolsó napján a pápai Fő téren, ahol helyi kötődésű zenészek és énekesek szórakoztatták a hömpölygő, több száz fős tömeget.

Polgár Tibor

Az esti bulit a Les Taylor and The Swing Sisters táncra perdítő koncertje alapozta meg. A Király Mónika, Orovecz-Dublecz Katalin, Kiss Andrea, Szabó László, alias Les Taylor alkotta formáció 2013-ban visszatérő vendége volt a belvárosi rendezvényeknek a közönség nagy-nagy örömére.

Szabó Lászlótól megtudtuk, május környékén teljesen új műsorral örvendeztetik meg a publikumot, azonban ennek részleteit még szeretnék titokban tartani. A stílusukat természetesen megőrzik, de bővítik majd új dalokkal a repertoárjukat.

A Les Taylor and The Swing Sisters alapozta meg a kiváló hangulatot. Nem csak Pápán népszerűek  Fotó: Polgár Tibor

A Pápai Musical Stúdió klasszikus slágerekkel állt színpadra, és rögtön éneklésre is bírta a szép számban egybegyűlteket, ezt követően pedig a Speak Up zenekar remek koncertjének tapsolhattak a Fő teret megtöltő bulizók. Aztán éjfélkor a Himnusz közös eléneklése, majd dr. Áldozó Tamás polgármester rövid, frappáns újévi köszöntője és a percekig tartó, nagyobbnál nagyobb durranásokkal tarkított, látványos tűzijáték üdvözölte a 2014-es esztendőt.

Természetesen a kiváló hangulatú Fő téri mulatság itt még nem ért véget, ugyanis kezdetét vette az utcai buli DJ Béci vezetésével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!