Hírek

2014.01.09. 19:30

Mr és Mrs: esküvői élményshow

Veszprém – Szombaton és vasárnap tartják új helyszínen, a közelmúltban megépült Hangvillában a Mr és Mrs elnevezésú esküvői kiállítást.

Bartuc Gabriella

Az esküvői kiállítás szombaton és vasárnap 10-től 18 óráig lesz látogatható. A szombat délelőtti megnyitón már itt lesz Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban sztárja, a veszprémi esküvői kiállítás háziasszonya. Vele együtt élvezhetik a látogatók a sok programot, amit Táll-Hámori Ottília és Táll István szervezők, az Ottília esküvő- és rendezvényszervező cég tulajdonosai álmodtak meg. Először is, megéri mindazoknak felkeresni a kiállítást, akik házasságkötést tervezgetnek, hiszen mintegy 50 kiállító szolgáltatásait tanulmányozhatják egybegyűjtve és ami nem mellékes, most kedvezményesen foglalhatnak.

Szombaton főzőshow keretében mutatják be a legújabb lakodalmas menüket, vasárnap esküvői ruha bemutató lesz élő zenére, továbbá smink, frizura és fehérnemű bemutató mindkét nap. A látogatókat szombaton és vasárnap is gyümölcspálma és csokiszökőkút várja. Azok a párok, akik regisztrálnak, nyereményjátékon vesznek részt, értékes táblagépet (tablet) és egy hetes görögországi szálláshelyet nyerhetnek két személyre.Limuzinos városnézést is kisorsolnak a regisztrált párok között. De lesz tombola is értékes nyereményekkel – tudtuk meg a szervezőktől.

Kiállít és bemutatót tart Lengyel József győri cukrász a legújabb esküvői édességekből, stílusos menyasszonyi tortákból. Öt jegyespár küzd a Mr. és Mrs, azaz Veszprém megye ideális párja címért. Olvasóink segítségével öt párt választottak ki, akik játékban maradtak a címért és a vele együttjáró értékes jutalmakért. A feladatok szórakoztatóak lesznek, a résztvevők és a közönség is biztosan élvezni fogja a műsort – osztotta meg velünk az elképzeléseket Táll István szervező.

Vasárnap este hirdetnek eredményt.Az egész esküvői kiállítás a hasznosság és a tájékoztatás mellett a szórakoztatáson alapszik, azt szeretnék, hogy oldott hangulatban tervezgessenek a fiatalok. De azoknak is érdemes megnézni, akik vendégként hivatalosak lakodalomba, ők is ötletet meríthetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!