Hírek

2014.01.31. 16:50

Sí- és snowboardverseny belügyi dolgozóknak

Eplény – Közel száz belügyi dolgozó sítalpon és snowboardon állt rajthoz pénteken a nekik rendezett versenyen.

Kovács Erika

Sokan családjukkal együtt jöttek el a hétvégére, hogy a Bakonyban töltődjenek fel sportolással (Fotó: Zwicker Tamás)

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a BM országos meghívásos sí- és snowboardversenyt, amelynek idén Pintér Sándor belügyminiszter vállalta a fővédnökségét, a védnökséget pedig Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány, valamint Vincze P. Márton, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendőrségi Szervek Kiképző Központjának igazgatója.

- Ebben az évben először választott hazai sípályát a szervező Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság - tudtuk meg Kovács Tibor tanácsostól, a verseny titkárától, aki munkája mellett hobbi síoktató is egyben, valamint Parrag Norbert őrnagytól, humánigazgatási szolgálatvezetőtől. Eddig ugyanis minden esztendőben ausztriai sípályákra hívták a sportolókat, illetve a versenyzőket.

Üdvözölték azt is, hogy minden évben egyre többen jelentkeznek erre a sportversenyre, ami nemcsak kollégáik egészségére nézve kitűnő lehetőség, hanem a csapatépítést is kedvezően érinti. Itt ugyanis találkoznak egymással az ország belügyes dolgozói, köztük a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás, a vízügy és a rendőrség. Kovács Tibor kiemelte: neki határozott célja, hogy minél több embert fertőzzön meg a téli sportok szépségével. Az idei jelentkezők között szép számmal képviselték magukat megyénk belügyes dolgozói is, a versenyzők tíz százaléka volt snowboardos és közel harmada női versenyző. Sokan családjukkal együtt jöttek el az ország minden részéről a hosszú hétvégére, hogy a Bakonyban töltődjenek fel sportolással, síeléssel, erdei sétákkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!